[full_width_color bg_color=”#ccf0ff” color=”#333333″]

Wie ben ik?

Mijn naam is Marijke van Wolfswinkel – Donker (1986). Ik woon samen met mijn gezin in Apeldoorn.

Nadat ik in 2009 afstudeerde aan de PABO heb ik ruim 6 jaar met veel plezier gewerkt in het speciaal en regulier basisonderwijs. Steeds meer kreeg ik het gevoel niet elk kind te kunnen geven wat het verdient. Je komt als leerkracht tegenwoordig simpelweg oren, ogen en handen te kort. Én genoot ik intens van het werken met kleine kringen, groepjes en individuele kinderen. Ik zag kinderen opbloeien van deze échte kwalitatieve aandacht, de extra tijd en vooral de ruimte om te mogen leren in hun eigen tempo.

Had ik dat vroeger op school maar gehad, dacht ik regelmatig. Ik was een stil, verlegen, bescheiden meisje dat op de basisschool deed wat er van mij verwacht werd. Als ‘gevoelig’ meisje trok ik mij veel dingen aan, wilde ik alles meteen goed doen en was ik een makkelijke prooi voor pestgedrag. Richting het eind van de basisschool en de eerste jaren op het middelbaar onderwijs zat ik niet lekker in mijn vel en kon ik het tempo niet meer bijbenen. Leren kostte mij méér tijd dan ik kreeg. Zo was leren echt niet leuk, maar het moest.. voor die ene goeie baan! Inmiddels weet ik; linksom of rechtsom, als je een droom hebt dan kom je er wel.

Mijn droom kwam uit in 2016; Praktijk Leercoach! Mijn eigen praktijk waarin ik al mijn aandacht volledig kan richten op de (leer)ontwikkeling van het individuele kind.

Mijn missie is: ieder kind laten ervaren dat leren leuk is.

Want leren is leuk. Echt! Ik ben dankbaar dat ik samen met kinderen op zoek mag gaan naar hun kwaliteiten, talenten, hun eigen leerstijl en dit alles in hun eigen tempo. Het is fantastisch om het zelfvertrouwen te zien groeien, om kinderen meer en meer de regie weer terug te geven over hun leerproces en vooral om te zien hoeveel plezier je kunt ervaren tijdens het leren.

Meer over mij..

Ik ben 33 jaar jong. Samen met mijn man Remon heb ik 2 prachtige kinderen, Fiene van 6 en Mats van 2. Naast de zorg voor mijn kinderen én mijn werk breng ik graag tijd alleen door; lekker met een kop thee op de bank, een goed boek lezen, wandelen in het bos, creatief bezig zijn of ben ik graag in het gezelschap van mijn familie en vrienden; samen op vakantie, lekker borrelen, spelletjes spelen, dagje uit.

De opleidingen/ trainingen die ik heb gevolgd :
– Pedagogische Academie voor het Basis Onderwijs
– Master; Special Educational Needs
– Reken Remedie Specialist
– Spelling Ster Specialist
– Spelen is ook leren, speel- en leercoach

Voel je welkom om contact op te nemen.
Samen gaan we kijken wat jouw kind nu nodig heeft.

[one_half_last]

[/one_half_last][/full_width_color]

You must be logged in to post a comment.